Минуло майже 2 роки з моменту запровадження сервісу оплата частинами та миттєва розстрочка. За цей час багато учасників судового процесу, на яких судом було покладено оплату витрат, пов'язаних із проведенням судової експертизи, та замовники експертних досліджень отримали можливість не сплачувати всю вартість дослідження одночасно.

З метою оптимізації процесу отримання розстрочки ми запроваджуємо 5 стандартних програм отримання розстрочки. Після звернення платника, який бажатиме здійснити оплату дослідження у розстрочку, йому буде запропоновано один або кілька можливих програм отримання розстрочки з стандартного переліку в залежності від загальної вартості та напрямку дослідження.

Стандартні програми отримання розстрочки:

  1. «Миттєва розстрочка» Строк – до 24 місяців. Поширюється на всі послуги ТОВ «Судова незалежна експертиза України» незалежно від напрямку. Щомісячна комісія 2,90%. Перший внесок – від 1/24 загальної вартості дослідження.

  2. «ОЧ повна 6 місяців» Строк – 6 місяців. Поширюється на деякі послуги ТОВ «Судова незалежна експертиза України» в залежності від напрямку та загальної вартості дослідження. Щомісячна комісія 0,00%. Перший внесок – від 1/6 загальної вартості дослідження.

  3. «ОЧ повна 3 місяці» Строк – 3 місяці. Поширюється на деякі послуги ТОВ «Судова незалежна експертиза України» в залежності від напрямку та загальної вартості дослідження. Щомісячна комісія 0,00%. Перший внесок – від 1/3 загальної вартості дослідження.

  4. «ОЧ 60/40 6 місяців» Строк – 6 місяців. Поширюється на деякі послуги ТОВ «Судова незалежна експертиза України» в залежності від напрямку та загальної вартості дослідження. Щомісячна комісія 0,00%. Перший внесок – 60 % від загальної вартості дослідження.

  5. «ОЧ 70/30 3 місяці» Строк – 3 місяці. Поширюється на деякі послуги ТОВ «Судова незалежна експертиза України» в залежності від напрямку та загальної вартості дослідження. Щомісячна комісія 0,00%. Перший внесок – 70 % від загальної вартості дослідження.

Загальні умови отримання розстрочки можна переглянути тут: https://ekspertiza.com.ua/ru/oplata-v-rassrochku

Корисна інформація: